

KENDO Schedule 2023/10/5

Sports Accord World Combat Games 2023 Rivadh Kendo Event Schedule October 21–31, 2023

orts Accord World Combat Games 2023 Riyadh Kendo Event Schedule					October 21-31, 2023		
end	Sunday, October 29, 2023		start	end	Monday, October 30, 2023		
10:00	Venue Set up, Shinai inspection		3 hours			Preparations	
10:15	Opening Ceremony		15min				
10:25	Preparation for Demonstration		10min				
10:25 10:55	Demonstration		30min				
	Explanation of Kendo						
11:45	Demonstration (Japanese masters) with explanation 50min		13:00	13:10	Opening Ceremony	10min	
	Kendo kata #1, Iaido #1, and Jodo #1			13:10	13:30	Demonstration (non-Japanese masters)	20min
13:00	Break		75min			Kendo kata #3	
13:00 13:50	Women's Individual		1st round	13:30	14:10	Mixed team exhibition match 8 players vs 8 playe	ers
	6min 8 mat	tches	48min			Selected from individual and demonstration pla	yers
13:50 14:40	Men's Individual		1st round			4min each incl. draw, 8 matches	40min
	6min 8 mat	tches	48min	14:10	14:30	Break	20min
14:55	Demonstration (non-Japanese masters) 15min		14:30	14:50	Practice Demonstraion	20min	
	Kendo kata #2					Selected from individual and demonstration pla	yers
15:40	Break 45min				including Kendo-kata demo by local players		
15:40 16:30	Women's Individual 2nd round, Semi finals		14:50	15:10	Demonstration (mixed masters)	20分	
	7min 6 mat	tches	42min			Iaido #3, Jodo #3	
16:30 17:20	Men's Individual 2nd round, Semi finals		15:10	15:20	Female Masters' Demonstration Matches		
	7min 6 mat	tches	42min			5−dan, 6−dan	
18:00	Demonstration (non-Japanese masters	3)	40min			5min 2 matches	10min
	Iaido #2, Jodo #2、Korean Bonkuk Kumbub			15:20	15:35	Male Masters' Demonstration Matches	
18:10	Women's Individual Final					7-dan, 8-H26dan	
	10min 1 n	natch	10min			5min 3 matches	15min
18:20	Men's Individual Final		15:35	15:45	Closing Ceremony	10min	
	10min 1 n	match	10min				
18:40	Award Ceremony		20min	15:45	16:15	Break	30min
	10:00 10:15 10:25 10:55 11:45 13:00 13:50 14:40 14:55 15:40 16:30 17:20	10:00 Venue Set up, Shinai inspection 10:15 Opening Ceremony 10:25 Preparation for Demonstration 10:55 Demonstration Explanation of Kendo 11:45 Demonstration (Japanese masters) witexplanation Kendo kata #1, Iaido #1, and Jodo #1 13:00 Break 13:50 Women's Individual 6min 8 mar 14:40 Men's Individual 6min 8 mar 14:55 Demonstration (non-Japanese masters Kendo kata #2 15:40 Break 16:30 Women's Individual 2r 7min 6 mar 17:20 Men's Individual 2r 7min 6 mar 18:00 Demonstration (non-Japanese masters Iaido #2, Jodo #2, Korean Bonkuk 18:10 Women's Individual 10min 1 r	10:00 Venue Set up, Shinai inspection 10:15 Opening Ceremony 10:25 Preparation for Demonstration 10:55 Demonstration Explanation of Kendo 11:45 Demonstration (Japanese masters) with explanation	10:00 Venue Set up, Shinai inspection 3 hours 10:15 Opening Ceremony 15min 10:25 Preparation for Demonstration 10min 10:55 Demonstration 30min Explanation of Kendo 50min 11:45 Demonstration (Japanese masters) with explanation (Kendo kata #1, Iaido #1, and Jodo #1 50min 13:00 Break 75min 13:50 Women's Individual (Men's Individ	10:00 Venue Set up, Shinai inspection 3 hours	10:00 Venue Set up, Shinai inspection 3 hours	10:00 Venue Set up, Shinai inspection 3 hours 10:15 Opening Ceremony 15min 10:25 Preparation for Demonstration 10min 10:45 Preparation of Kendo 20min 20min

Travel Period: Departure on Thursday, October 26, local departure on Tuesday, October 31, and scheduled return on Wednesday, November 1.

Oct. 28 (Sat) Referee training, Players and Demonstrator training scheduled.